kisvárosi történetek 3

2011.06.03. 16:33

2011 május

 

Nem vagyok benne biztos hogy nem kéne-e pánikba esnem. A hírekben nyugtatják az embereket hogy semmi ok rá, de általában ez szokta kiváltani a NAGY pánikot. Írtam már korábban erről az új vírusról, amiről nem lehet tudni sokat. A neten egyre terjednek azok a felvételek amiket sikerült készíteni a karantén alá vont területeken rekedteknek. Aki elkapja a vírust, az megőrül és neki esik a körülötte lévőknek! Egymást harapdálják az emberek a felvételeken! Egy darabig megpróbálták törölni ezeket a felvételeket a youtube-ról, de feladták a küzdelmet és egyszerűen lekapcsolták a tecsőt (you tube)! Ez elképzelhetetlennek tűnt az utóbbi pár évben. Úgy érzem mintha a fél tüdőmet vesztettem volna el. Nem megy a modern kor egyik legnagyobb vívmánya! Az oldalukon csak annyit írnak, hogy átmeneti túlterhelés miatt szünetel a szolgáltatás. Na persze. Amikor az Angol királyi esküvőt meg szépen tudták közvetíteni, mi? Szóval a „nagytestvér” megijedt. Kezdjek el pánikolni? Facebook még van, de nem lehet új post-okat kitenni. Akkora baj nem lehet, igaz?

 

A reptereken mindenkit ellenőriznek az orvosok, hasonló a felhajtás mint a H1N1-nél, hőkamerával nézegetik a forgalmat, a betegeket pedig azonnal kiszedik. A rádió is ezzel a témával foglalkozik már napok óta, és a meghívott tudósok, kutatók azt szajkózzák hogy az ilyen helyzetekben a pánikot a legnehezebb leküzdeni, úgyhogy mindenki nyugodjon meg, az országban nincs itt a vírus, a határokon, pályaudvarokon, reptereken megerősítették a szűrést és hogy a korábbi, H1N1 balhékor, jól begyakorolták a teendőket. Úgy döntöttem nem esek pánikba. Még jó hogy tudok itthonról is dolgozni.

Update: Nem megy a Facebook! Pánikoljak?

 

T

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tuleloknaplojabol.blog.hu/api/trackback/id/tr822954536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása