Elsö bejegyzés

2011.05.22. 22:25

Na a főmufti kitalálta a 18-40 év közötti emberek hadbafogásáról szóló törvényt vészhelyzet esetén. De örülök, neki pont mikor a katasztrófák évét írjuk.  Emlékszem, most történt a japán földrengés, remélem fukushima miatt nem lesz valami mutáns Godzilla. Bár nem kell messzire rohanni , nem rég lezuhant a közelemben egy repülő.  Hiradó s tele mindennel.

S Milyen igazam lett. Megjött a behívóm.  Szerencse hogy a Szentesi híradó javító században voltam, mint rádiós. Odaraktak vissza. Többiek bementek a városba rendfentartani, járőrözni, homokzsákot pakolni. Biztonsági okokból a városon kívül kellet letáborozni jól álcázva. Érdekes rajtam kívül mindenki hivatásos itt, ezért mindig engem csacskáztatnak csináld ezt csináld azt. Annyit mondtak csak nekem Budapest közelébe vagyunk.  Unalmamban pedig jegyzetelek hátha kiadom mint bestseller, ha ennek vége lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://tuleloknaplojabol.blog.hu/api/trackback/id/tr902924881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása