második bejegyzés

2011.05.22. 20:25

 A mai nap minden rémálmot felülmúlt.

Most is csak azért firkantok ide,hogy addig se kelljen arra gondolni mi folyik ott kinn.
Kezdem az elejéről.
Késő reggel keltem mert vasárnap lévén semmi dolgom nem volt.Tegnap írtam a vírúsos fertőzésről, ami egyre terjed a túlnépesedett országokban.Senki sem vette komolyan,ahogy én sem.
Reggel a szokásos cigi és kaja után,gép bekapcs és haverokkal egy gyors bc2.Szerverek párszor leálltak.Dice hibájának tudtuk be.Aztán Ea szerverek sorra leálltak.Na mindegy, nekiálltam megnézni a szokásos honlapokat.Egyik oldalon egy videóra lettem figyelmes, ami a CNN oldalára vitt.A stream videóban a riporter egy felálított katonai ellenőrzőponton tudósított az új járványról ami 24 óra alatt globális méretű lett,a gócpontokat a nemzeti gárda körbevette és elkezdődött az evakuálás.A reptereket megfigyelés alatt tartják és hőkamerákkal nézik végig az összes becsekkoló utast.
Ekkor hívott anyám hogy nézzem a tv-t mert valami baj van.Valószínűleg újabb terrortámadás lehet Oszama halálának a megbosszulása miatt.Mondta, hogy siet haza.
Közben barátokkal már javában dumáltunk erről teamspeaken,vajon mi lehet.
Délutánra minden média felhívta a figyelmet,hogy ha valaki rosszullétre panaszkodik vagy magas láza van azonnal menjen el az orvosához és kerülje a nagy tömeget.
Több helyen elkezzd eluralkodni a pánik.A sűrűn lakott területeken elkédték felvásárolni a készleteket.A rendőrség ura a helyzetnek.
Estére egy gép Budapesten lezuhant és a rémálom elkezdődött.
A tv-ben szükségállapotot rendeltek el.Az interneten videók bukkannak fel,amin fosztogatók egymás ölik.Majd mikor az egyiken egy agyontaposott ember felkel és beleharap egy menekülő járókelőbe és a földön a beleit tépi már mindenki tudta hogy ez nem egy őjabb horrorfilm,hanem valami sokkal szörnyűbb.A katonaságot kirendelték és zónákra osztották a nagyvárosokat.A gyalogos egységek tüzet nyitottak a furcsán viselkedő "emberekre".Ekkor már tisztán láttam,hogy a vírus nem csak megöli az embereket hanem gazdatestként használja és élőhalottá változtatja.A rendőrség folyamatosan hangosbemondón figyelmeztet mindenkit,hogy ne hagyja el az otthonát.
mi bezárkóztunk és eltorlaszoltuk a társasház bejáratát.A felnőttek a kisgyerekeket nyugtatják.
 
Kezd rajtam urrá lenni a félelem.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://tuleloknaplojabol.blog.hu/api/trackback/id/tr812924501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása