kisvárosi történetek 5

2011.06.22. 21:43

2011 május

 

JFC! Ezt nem hiszem el! Budapesten lezuhant egy repülő! Azt mondták a hírekben hogy egy Párizsból Budapestre tartó, elvileg „tiszta” járat zuhant le valami pláza közelében ebéd után egy órával! Aztán jöttek az első rémisztő hírek! Most már nem csak távoli a baj, meg mások problémája. A gép roncsai közül nem egy fertőzött mászott elő állítólag! Hiába vártam a Tv-ben hogy mutatják őket, de a rendőrség lezárta a környéket és nem engedtek oda senkit. A szemtanúk szerint a tűzoltók értek a helyszínre először, majd a rendőrök, akik tűzet nyitottak a túlélőkre mikor azok rájuk támadtak! A túlélők megtámadták a rendőröket! Az erősítés megpróbálta lezárni a területet de ilyesmire nem lettek, nem lehettek felkészülve. A TV azóta is folyamatosan megy és rendszeresen mondják be hogy a Budapestiek akik a katasztrófa környékén laknak, zárkózzanak be, ha tudnak olyanokról, akik a környéken lehettek fél egy és kettő óra között de még nem értek haza, azok ne induljanak el megkeresni a szeretteiket hanem maradjanak otthon és várjanak. A kerületet karantén alá vették, estétől kijárási tilalmat vezetnek be.

Nem tudom hogy mindez hova fog vezetni, nagyon-nagyon remélem hogy sikerül nekik megállítani a fertőzést még a fővárosban!

Hogy a repülő hogyan jutott el idáig, hogy egyáltalán hogyan kerülhetett fel a fertőzés rá azt még csak találgatják. Azt valószínűsítik hogy a pilóta a Dunába akarta kormányozni a gépet amikor rájött hogy már nincs menekvés. Ennek a teóriának ellent mond a szakértők szerint hogy nem érkezett vészjelzés a gépről hogy bármi baj lenne. A katasztrófa helyszínétől a Ferihegyi repülőtér még Kb. 25 Km -re van, idáig akár autópilótával is eljöhetett. Hogy hol volt az utolsó kapcsolat a géppel azt még vizsgálják.

 

Ezek szerint Párizsban is szar a helyzet. Érdekes hogy onnan nem jött ilyen hír, hogy bármi baj lenne. Csak nem cenzúrázzák az internetet meg a híreket? Igaz nem ismerek Francia oldalakat, de utána kéne nézni független hírforrásoknak is hogy ott mi a helyzet.

 

Rohadtul meg vagyok rémülve!

 

T.

 

Ui: a jfc az interneten a Jesus Faking Christ rövidítése.

A bejegyzés trackback címe:

https://tuleloknaplojabol.blog.hu/api/trackback/id/tr723007137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása